2011-12-22 08:20:50• hírek • Astronet.hu

Napi Horoszkóp: Szűz - Ma nem lehet szórakozott

Napi horoszkóp december 22.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Eredményes napja lehet a mai. Sikerülhet behoznia minden lemaradását, amit az év során felhalmozott, és így jó érzéssel készülhet az ünnepekre. Egyvalamivel azonban óriási a hátrány: a karácsonyi ajándékok terén kéne sürgősen tüsténkednie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy váratlan, és csaknem hihetetlen, de nagyon jó fordulat köszönt a Bika jegyűekre a mai napon. Füleljen a telefoncsörgésre, nehogy elhalassza a sorsdöntő hívást! Érzelmi téren is örvendezhet, mert sok szeretetben, melegségben lesz része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egykedvű, a munkája sem dobja fel, és valahogy minden sokkal jobban fárasztja, mint máskor. Alighanem több pihenésre volna szüksége, talán valami betegség is lappang önben. Pihenjen, és ami a legfőbb, jó korán bújjon ágyba.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sok kellemetlenségben lehet része, az emberek, és a felmerülő ügyek egyaránt bosszantóak és zavarba ejtők. Azért korántsem minden olyan rossz, mint amilyennek elsőre megpillantja. Gondoljon arra, hogy mindig van választása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon sok égető ügye van, először koncentráljon azokra, mielőtt a kedvteléseivel törődik. A mai napon sok teendőjében gyors eredményre számíthat. Segítőkész ügyintézők, barátságos emberek veszik körül. Minden arc az ünnep fényét tükrözi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nem lehet szórakozott: rengeteg dolga van, és álmodozásával nagy gubancot okozhat életében. Ám, hogy mégse érezze hiábavalónak az életét, tegyen valami olyat, amire már régóta vágyott, de eddig nem engedte meg magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szép nap vár a Mérleg jegyűekre. Ma megkötheti az év utolsó nagy üzletét, vagy lebonyolíthat egy nagyon kellemes találkozót valakivel. A felhőtlensége, sugárzó öröme másokra is átragad, és ismét közkedveltté válik a társaságban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ellentmondásokkal, kételyekkel teli nap vár önre. A partnerével való kapcsolata is kritikus időszakba érkezett, valamilyen döntés, úgy látszik tovább nem halogatható. Ne keressen több kibúvót, merje vállalni a következményeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bonyodalmas napja lehet, szinte már előre érzi a teendők súlyát. Ez pedig hátfájáshoz vezethet. Ha lehet, iktasson be egy masszázst, vagy lazító tornagyakorlatokat. És legyen kicsit engedékenyebb önmagával szemben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a szokásosnál is keményebbnek, következetesebbnek kell lennie. Jó szíve, no meg a közeledő karácsony is engedékenységre csábítaná, de ezzel nemcsak magának, de sok más embernek is kárára lenne. Előbb követeljen, aztán legyen kedves.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyi viszályok nagyon kedvét szeghetik, de ez ne vezesse hirtelen cselekedetekhez. Nem eszik olyan forrón a kását! Van ugyan egy ellenlábasa, de a hatalma nincs meg, hogy önnek árthasson. Kutyaugatás nem hallik az égig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az apró kellemetlenségek bosszantóak ugyan, de ez nem szabad, hogy kizökkentse ünnepi hangulatából. Az ajándékozás örömében való elmerülés, vásárlás mindjárt jobb kedvre derítheti. Ébressze fel szívében a szeretet szikráját!

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: